Mikä on RoVaKa?


40 vuotta Rovaniemellä 

Rovaniemellä toimiva RoVaKa on 22:n yhdistyksen yhteinen taustaorganisaatio,joka on valvonut jo neljänkymmenen vuoden ajan kaupunkilaisten esteettömyyttä,saavutettavuutta ja yhdenvertaisuutta.


Esteetön ja yhdenmukainen kaupunkiYhteistyö on voimaa

Me RoVaKa:n jäsenjärjestöt olemme aktiivisesti mukana kehittämässä kaikille yhdenvertaisesti saavutettavaa Rovaniemeä vauvasta vaariin. RoVaKa on yhdistys jolla on suora yhteys päättäjiin. Kauttamme voidaan viedä esityksiä ja ehdotuksia eteenpäin päättäjille ja yrittäjille. Ole mukana kehittämässä kaupunkiamme ja lähialueita, niin, että jokaisen olisi mukava asua nyt ja tulevaisuudessakin. Jos jokin mietityttää laita meille postia, yhteystiedot välilehdeltä.RoVaKa oli vammaisneuvoston edeltäjä ennen vammaisneuvoston perustamista.
Nykyisin yhteistyö vammaisneuvoston kanssa on jatkuvaa ja pyrimme yhdessä vaikuttamaan ihmisten yhdenvertaisuuteen. 

Me RoVaKa:n jäsenjärjestöt olemme aktiivisesti mukana kehittämässä kaikille yhdenvertaisesti saavutettavaa kaupunkia, vauvasta vaariin. 
Tule vapaaehtoiseksi yhdistyksiimme ja turvaa tulevaisuuden Rovaniemi jonka me kaikki ansaitsemme. Yhteistyössä on voimaa, siksi tarvitsemme jokaisen panosta. Tule mukaan toimintaamme.

VAPAAEHTOISUUS VAHVISTAA!!